SPORTSHOWROOM

  За нас

  SPORTSHOWROOM претставува пребарувач и инспиративна платформа за спортските обувки adidas и Nike, каде што една избрана група на веб-продавници нуди најквалитетни модели на обувки од овие два спортски бренда познати низ целиот свет.

  Патики и спортска облека

  Двајца браќа. Двајца спортисти. Пред неколку години, Рамон и Франциско дошле до идеа да креираат пребарувач за лесно наоѓање на омилените патики adidas, Nike, Jordan или Yeezy, а истовремено и да создадат простор каде што ќе се чувствувате свој на своето како вистински спортист. Од 2015 година, заедно со еден програмер и други талентирани лица, овие браќа ја реализираат оваа идеа. Низ годините, тимот на SPORTSHOWROOM го разработиле идејното корисничко искуство за своите посетители и излегуваат пред светот со податоци повеќе од вообичаените; споделување содржина не само во однос на бои и величини, туку и со подетални објаснувања за колекциите и моделите, почнувајќи од забавни информации до појава на нови модни актуелности, инспиративни приказни за дизајнери, суперѕвезди и прекрасни соработници.

  Дизајн

  Во секоја карактеристика на дизајнот, SPORTSHOWROOM прави софистицирани комбинации на спортскиот со елегантниот изглед.

  Отворање кон светот

  Основана во Холандија во 2015 година, SPORTSHOWROOM има влезено на пазарите во Германија, Франција и Шпанија 4 години по своето формирање. Оттогаш, компанијата се шири во неколку земји како во, така и надвор од Европа. Обезбедена со извонредни техники и разновидна група на луѓе, SPORTSHOWROOM се охрабри цврсто во својата мисија да продолжи да ги инспирира креативните умови во поглед на спортските обувки и облека.

  Времеплов

  2015
  NL

  2019
  DE | FR | ES

  2020
  AT | PL | CH | UK | BE | DK | SE | IT | FI | NO | PTRU | CZ | SK

  2021
  GR | SG | CA | AU | US | BR | MX | CL | JP | VN | PH | MY | IN | NZ | ZA

  2022
  IE | HU | SI | HR | RS | RO | LT | LV | EE | BG | ME | MK | AL | BA | MD | CY | LU | BYIL | TJ | AM | AZ | KZ | KG | UZ | HK | TW | KR | PKLK | AR | CO | CR | PE | EC | GT | DO | UY | PR | PY | PA | HNSV | SR | CI | SN | NG | GH | AO | KETZ | MA | AE | BH | KW | LB | OM | QA

   

  SPORTSHOWROOM користи cookies. За нашата политика за cookies.

  Продолжи

  Choose your country

  Europe

  Americas

  Asia Pacific

  Africa

  Middle East